מצרכים:
- כ- 5 כרעיים או 10 שוקיים של עוף
- 1/2 ק"ג ארטישוק חתוך לקוביות
- 1/2 ק"ג אפונה
- בצל קצוץ
- 3 שיני שום כתושים
- כף אבקת מרק
- 1/4 כוס שמן
- כפית כורכום
- כפית קמון
- כף שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- כפית כמון
אופן ההכנה:
- קוצצים לפרוסות את הבצל ומטגנים אותו עם חלקי העוף והשום. מתבלים ומשאירים כחצי שעה על אש נמוכה.
- מוסיפים את הארטישוק והאפונה ומים (עד לכיסוי כל החלקים)
- מבשלים כ-40 דקות נוספות עד לריכוך וצימצום נוזלים.
חודש טוב ומבורך
ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן