יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

עוף ברוטב ארטישוק ואפונה | מתכון כשר לפסח

מתכון אביבי לתבשיל עוף עם טעמים עדינים של ארטישוק ואפונה מיוחד לפסח - לחול המועד או לערב החג, תהנו!
עוף וארטישוק לפסח | קרדיט: shutterstock

מצרכים: 

  • כ- 5 כרעיים או 10 שוקיים של עוף
  • 1/2 ק"ג ארטישוק חתוך לקוביות
  • 1/2 ק"ג אפונה
  • בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושים
  • כף אבקת מרק
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית כורכום
  • כפית קמון
  • כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כפית כמון

אופן ההכנה:

  1. קוצצים לפרוסות את הבצל ומטגנים אותו עם חלקי העוף והשום. מתבלים ומשאירים כחצי שעה על אש נמוכה.
  2. מוסיפים את הארטישוק והאפונה ומים (עד לכיסוי כל החלקים)
  3. מבשלים כ-40 דקות נוספות עד לריכוך וצימצום נוזלים.
חודש טוב ומבורך
ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים