השפית יפית שנבי :פילו עם הפתעות מוקרמות לשבועות!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

בצק פילו

2 תפו"א מבושלים.

1 בצל.

4 כפות שמנת מתוקה.

מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט.

20 עגבניות שרי.

שמן.

אופן ההכנה

מאדים את הבצל.

מרסקים את התפו"א לפירה גס.

מתבלים ומוסיפים את השמנת המתוקה.

משמנים 2 דפי בילו וחותכים ל-9 ריבועים.

במרכז כל ריבוע מניחים כפית פירה+שרי שלם.

סוכרים לצורת עטיפה את העלה.

אופים בחום 180 מעלות 5-7 דקות.

 


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.