חומרים
הכנה וסטיילינג- ציפי כהן
צילום- תומר בורמד
תוספת צבעונית טעימה, מעשירה כל ארוחה. קלה ביותר להכנה, בהצעת הגשה מרשימה.
4 מנות
חומרים:
4 תפוחי אדמה
בצל גדול קצוץ
2 כוסות אפונה קפואה
3 בטטות בינוניות
מלח ופלפל
לבחירה-מעט אבקת מרק בצל או עוף
אופן ההכנה
מבשלים תפו"א, בטטות ואפונה בסירים נפרדים עד לריכוך ומסננים את המים.
מטגנים את הבצל.
מוסיפים שליש מהבצל לכל ירק ומתבלים במלח פלפל ואבקת מרק. מועכים את הירקות למחית . ומוסיפי מעט מחית תפו"א למחית האפונה. למרקם רך מאד ניתן לטחון במעבד מזון או מקל בלנדר בכמה פולסים .(אין לטחון מדי שלא יהפוך לנוזלי)
להגשה נאה- זלפי לכוס שכבות של מחית וקשטי בקשר מרצועת גזר . או זלפי 3 כוכבים או תלוליות של מחית לצד המנה העיקרית.