לא שרויה
חומרים:
3 ביצים טרופות
1 כוס חלב (או מים)
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שקדים מולבנים טחונים דק מאוד
3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
לטיגון 25 גר' חמאה
ההכנה:
לטרוף היטב את הביצים השמן והסוכר, להוסיף בהדרגה את החלב (או המים) תוך כדי ערבוב. להוסיף את הקמח תפוחי אדמה והשקדים הטחונים ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
0549987567
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
מה שמתן במקום שקדים?
וואו נראה טוב! תודה😋
יצא לי ממש טעים- ללא שקדים
הכנת בלי שקדים?
אם אין שקדים טחונים..?
נראה מצוין…
אני רצה להכין