פנקייק פסחי / ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לא שרויה

חומרים:

3 ביצים טרופות

1 כוס חלב (או מים)

3 כפות שמן

חצי כפית מלח

1 כפית אבקת אפיה

חצי כוס סוכר

3/4 כוס שקדים מולבנים טחונים דק מאוד

3/4 כוס קמח תפוחי אדמה

לטיגון 25 גר' חמאה

הכנה: ליאורה כהן צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ
הכנה: ליאורה כהן צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ

ההכנה:

לטרוף היטב את הביצים השמן והסוכר, להוסיף בהדרגה את החלב (או המים) תוך כדי ערבוב. להוסיף את הקמח תפוחי אדמה והשקדים הטחונים ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

 

0549987567

 

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.