לקציצות:
משרים את הסלמון בלימון ומלח 20 דקות
(הוספתי גם חצי דג לברק)
שוטפים היטב
וטוחנים יחד עם חצי צרור כוסברה
4 שיני שום
שתי פרוסות לחם רטובות
מעט כמון
אגוז מוסקט
מכניסים הכל למעבד מזון
מעבירים את העיסה לקערה ומפזרים מלח פלפל כמון שמן זית (מעט)
ומעט אבקת מרק
לשים היטב ויוצרים כדורים
לרוטב:
חומוס גרגירים שרויים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל חריף לרצועות
1גמבה אדומה לרצועות
2 פרוסות לימון
4 שיני שום
למלא את הסיר במים ולאחר רתיחה להניח את קציצות הדג.
להכין רוטב:
חצי כוס שמן
2 כפות פפריקה
כף כורכום
כף מלח
כפית פלפל שחור
לערבב ולשפוך לתוך הסיר המבעבע.
לסיום לפזר צרור כוסברה
בהצלחה
Merav 
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן












תגובה אחת
האם אפשר להכין את הקציצות הללו מדג אחר?