כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום חמישי
|
י״ט בתמוז ה׳תשפ״ד
|
25/07/2024

דג סלמון בתיבול מרוקאי פלפלים ולימון | מירב מלכה

דג סלמון מדהים עם שכבת פלפלים מעל ולימונים ובצל בתחתית, לכבוד שבת קודש בהידור ובעונג!
| קרדיט: shutterstock
לאחר ניקוי הדג
יש לקצוץ:
*1 גמבה
*1פלפל חריף
*1 שיפקה קטן מיובש
*צרור פטרוזליה
*4 שיני שום
*פרוסות מ2 לימונים
לשמן את הדג בשמן זית בנדיבות ולהניח בתבנית.
לתבל עם:
*פלפל שחור גרוס
*מלח
*אפשר לסחוט מעל מעט לימון
*להוסיף לתבנית רבע כוס מים
לפזר מעל הדג את תערובת הפלפלים ,הגמבות והשום
ומסביב את פרוסות הלימון.
להכניס לתנור שחומם קודם על °180 מעלות למשך רבע שעה.
בהצלחה

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

  1. נראה מתכון מהמם אבל דג סלמון לא צריך שמן.. הוא דג שומני מאוד בעצמו ומפריש לבד.. אפשר להשתמש במתכון הנהדר הנ"ל ללא שמן זית..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים