דג סלמון בתיבול מרוקאי פלפלים ולימון /מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
לאחר ניקוי הדג
יש לקצוץ:
*1 גמבה
*1פלפל חריף
*1 שיפקה קטן מיובש
*צרור פטרוזליה
*4 שיני שום
*פרוסות מ2 לימונים
לשמן את הדג בשמן זית בנדיבות ולהניח בתבנית.
לתבל עם:
*פלפל שחור גרוס
*מלח
*אפשר לסחוט מעל מעט לימון
*להוסיף לתבנית רבע כוס מים
לפזר מעל הדג את תערובת הפלפלים ,הגמבות והשום
ומסביב את פרוסות הלימון.
להכניס לתנור שחומם קודם על °180 מעלות למשך רבע שעה.
בהצלחה
Merav?

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

  1. נראה מתכון מהמם אבל דג סלמון לא צריך שמן.. הוא דג שומני מאוד בעצמו ומפריש לבד.. אפשר להשתמש במתכון הנהדר הנ"ל ללא שמן זית..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.