יום שישי

|

|

18/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/07/2025

|

יום שישי

שיפודי סלמון קראנצ'יים בחרדל / תהילה אביטן

המצרכים
1 פילה דג סלמון
5 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל דיזון
מיץ סחוט מחצי לימון
מלח אטלנטי
מעט פלפל שחור
פירורית זהב
קוביות פלפלים בצבעים
עגבניות שרי
אופן ההכנה
לאחר שהשרינו את הדג במים עם חומץ ומעט מלח למשך חצי שעה
מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים
פורסים את הסלומון לקוביות בגודל 4 סמ על 4 סמ
ומניחים בתוך המרינדה (עדיף כמה שעות על מנת שהדג יספוג טעמים…או אפילו לילה..)
חותכים פלפלים בצבעים או עגבניות שרי
מצפים את קוביות הסלומון בפירורית זהב.
וכעת להרכבהההה
על שיפודים קטנים נועצים סלומון וירקות לסירוגין.
אופים בתבנית מכוסה כ-10 דקות על 200 מעלות.
פותחים להשחמה ל-10 דקות נוספות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

8 תגובות

  1. למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    אלופה!!!!!!
    יצא מטורף

    1. אני עושה את זה שנים אבל מטגנת בשמן קצת עמוק ויוצא ליגה.
      לא חשבתי על אפיה…. וודאי זה יותר בריא
      תודה על הרעיון

  2. ואהוווווווו
    אליפות !!!
    חתיך המחץץץץ
    ובסטייל ואסטיטיקה מטורפתתתתתת
    אהבתי…………..??
    מגרה בטרוףףף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]