המצרכים
1 פילה דג סלמון
5 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל דיזון
מיץ סחוט מחצי לימון
מלח אטלנטי
מעט פלפל שחור
פירורית זהב
קוביות פלפלים בצבעים
עגבניות שרי
אופן ההכנה
מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים
פורסים את הסלומון לקוביות בגודל 4 סמ על 4 סמ
ומניחים בתוך המרינדה (עדיף כמה שעות על מנת שהדג יספוג טעמים…או אפילו לילה..)
חותכים פלפלים בצבעים או עגבניות שרי
מצפים את קוביות הסלומון בפירורית זהב.
וכעת להרכבהההה
על שיפודים קטנים נועצים סלומון וירקות לסירוגין.
אופים בתבנית מכוסה כ-10 דקות על 200 מעלות.
פותחים להשחמה ל-10 דקות נוספות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
8 תגובות
הלימון והמלח זה חלק מהחומרים? או שזה להשריה לפני?
יש להשרות את הדג במלח ולימון לפני ההכנה.
בהצלחה
למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אלופה!!!!!!
יצא מטורף
אוהה אלוףףף
יצא מושלםםםם טעיםםם
תודה תהילה
וממליצה בחום…
אני עושה את זה שנים אבל מטגנת בשמן קצת עמוק ויוצא ליגה.
לא חשבתי על אפיה…. וודאי זה יותר בריא
תודה על הרעיון
ואווווו איזה טירוףףף
את לא נורמלית
נראה טובבב!!!!
באלי????
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אלופה מתכון פצצה לתשעת הימים
ואהוווווווו
אליפות !!!
חתיך המחץץץץ
ובסטייל ואסטיטיקה מטורפתתתתתת
אהבתי…………..??
מגרה בטרוףףף