עוף מתוק בתנור/ אילנה קאיקוב

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

2 כפות מיונז

2 כפות חרדל

4 כפות צ'ילי מתוק

2 כפות סילאן

פלפל שחור, מלח, פפריקה

עוף מתוק בתנור, אילנה קאיקוב

 

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד ומורחים את התערובת על העוף במברשת.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ולכשעה של אפיה.

 

בואי לעקוב אחרי הסטטוס של אילנה בוואטאפ לחצי כאן

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.