מגולגלות קפה פריכות ללא ביצים או מרגרינה/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים: 

2 כוסות קמח כוסמין לבן/רגיל

2 סוכר וניל

כפית אבקת אפיה

חצי כוס מים רותחים מעורבבים עם כפית נס קפה

חצי כוס שמן

צילום: פיקסביי

אופן ההכנה: 

מערבבים את כל החומרים לפי הסדר

לשים לבצק נעים לעבודה

מחלקים ל2 כדואים

מרדדים כל כדור לעלה דקיק

מורחים ממח נוגט/שוקולד/חלווה

מגלגלים לרולדה, חורצים סימונים עם סכין, אופים בחום של 175 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

  1. לירז, עדיין לא ניסיתי, אבל ברור לי שבני המשפחה יהנו גם מהמתכון הזה.
    ברגע שאני רואה מתכון עם השם שלך אני מתלהבת ורוצה לנסות.
    המתכונים שלך פשוטים, נוחים ובדרך כלל גם משתדלים להיות בריאים.
    תודה תודה תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.