החומרים:
2 כוסות קמח כוסמין לבן/רגיל
2 סוכר וניל
כפית אבקת אפיה
חצי כוס מים רותחים מעורבבים עם כפית נס קפה
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר
לשים לבצק נעים לעבודה
מחלקים ל2 כדואים
מרדדים כל כדור לעלה דקיק
מורחים ממח נוגט/שוקולד/חלווה
מגלגלים לרולדה, חורצים סימונים עם סכין, אופים בחום של 175 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה
4 תגובות
איזה גודל של כוס משתמשים?
היי,
נראה מתכון נפלא!
מדובר על כוסות מדידה או ח"פ?
המתכון נראה נפלא
רציתי לשאול האם אפשר לפזר על הבצק המרודד תערובת של אגוזים וסוכר
לירז, עדיין לא ניסיתי, אבל ברור לי שבני המשפחה יהנו גם מהמתכון הזה.
ברגע שאני רואה מתכון עם השם שלך אני מתלהבת ורוצה לנסות.
המתכונים שלך פשוטים, נוחים ובדרך כלל גם משתדלים להיות בריאים.
תודה תודה תודה!