מגדל פחזניות / מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

פחזניות
כוס מים
חצי כוס שמן
2 סוכר וניל
2 כפות תמצית וניל
קורט מלח
כוס קמח
3 ביצים

למילוי:
קצפת (או שמנת לגרסה חלבית)
אופן ההכנה:
מרתיחים על הגז כוס מים חצי כוס שמן וטיפה מלח וכן להוסיף 2 סוכר וניל ו 2 כפות תמצית וניל אחרי שמבעבע מכבים את הגז ומוסיפים כוס קמח מערבלים עם כף עץ מעבירים את הבצק למיקסר הבצק צריך להיות חם מתחילים לערבל אותו עם וו גיטרה עד שיוצאים האדים מוסיפים ביצה לתערובת הבצק הופך לפירורים ומתגב בשנית כשמתגבש מוסיפים עוד ביצה כך חוזרים על התהליך עוד פעם סה״כ מוסיפים 3 ביצים מעבירים את הבצק לתוך שקית זילוף ומזלפים על ניר אפיה מחממים תנור מראש ואופים על 180 מעלות כ20-30 דקות עד שמזהיב אסור לפתוח את התנור אחרת הפחזניות נוחתות כשמזהיב ישר מוצאים מהתנור למלא בקצפת או שמנת ולאכול בתיאבון:)
אזור קבצים מצורפים

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.