החומרים:
כמה תפוחים מתוקים
2 מקלות קינמון
1 מקל וניל
תבלינים נוספים לפי הטעם – הל, ג'ינג'ר, ציפורן, אבקת קינמון וכו'.
3 וחצי כוסות מים
3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
לקלף את התפוחים ולחתוך לחתיכות קטנות עד בינוניות.
את התפוחים מכניסים לסיר לצד התבלינים, הווניל והקינמון. להוסיף את המים ולבשל עד להרתחה.
להוסיף את הסוכר במתיקות הרצויה ולבשל במשך כ-20 דקות עד שהטעמים מתאחדים. אפשר להוסיף מעט קינמון טחון לטעם.
לסנן את המים, להעביר לכוסות ולהוסיף מעט מקוביות התפוחים לכל כוס. לקשט במקל קינמון, להתכרבל בשמיכה וליהנות!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן