המצרכים:
- חסה שלימה
- תפוח ירוק חמוץ
- נקטרינה
- כוס שקדים
- 2 כפות סוכר
לתיבול: מיץ מלימון שלם, כף גדושה סוכר, כפית פלפל שחור גרוס, קמצוץ מלח, 2 כפות שמן
ההכנה:
- שוטפים היטב את החסה.
- נחתוך תפוח ירוק חמוץ לקוביות קטנות ונשים בתחתית הקערה
- נוסיף את עלי החסה ומעל את הנקטרינה חתוכה לפרוסות.
נקלה במחבת כוס שקדים עם 2 כפות סוכר ונטגן יחד עד שהסוכר נמס - נוסיף את השקדים מעל הסלט.
בכוס – נערבב את כל רכיבי התיבול ונזלף מעל הסלט.
בהצלחה ובהנאה!!!