יום שלישי

|

|

13/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/05/2025

|

יום שלישי

מתכון מנצח לגריל: שיפודי עוף וירקות

את לא צריכה שיזמינו אותך למנגל כדי לאכול שיפוד טוב... נתח טוב של עוף וירקות ויש לך ארוחה חגיגית עם ניחוח 'על האש' במטבח הבייתי
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

1.5 ק"ג קוביות חזה עוף או פרגית

עגבניה

בצל

גמבה

שמן

תבלינים: מלח, פלפל, כפית פפריקה, כפית טוסקנה, (לא חובה) כף תבלין שווארמה

ההכנה: 

מתבלים ומשמנים היטב את קוביות העוף, משפדים אותן בשיפודים תוך שילוב עם פרוסות מהירקות

מניחים על תבנית תנור או על רשת וצולים בתנור למשך כחצי שעה עד להזהבה יפה.

בתיאבון ובהנאה!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים