יום חמישי

|

|

12/12/2024

לאישה החרדית

|

|

|

12/12/2024

|

יום חמישי

שף איתי רפאל עשור: עופו איתי להכין פסטה רוזה בסיר אחד | סרטון הדרכה

הפסטה הזו נחשבת לאחת המנות השוות במסעדות חלביות - השף איתי רפאל מביא לכן את הגרסה הקלה והברורה עם פטנט הכנה בסיר אחד!
פסטה רוזה | קרדיט: shutterstock

 

מצרכים :
חבילת פסטה
מים ( שיכסו את הפסטה )
50 גרם חמאה
5 שיני שום חצויות ל – 2
3 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית וחצי מלח (ניתן להוסיף עוד לפי הטעם )
כפית שטוחה פלפל שחור
100 גרם פרמזן מגורר

אופן ההכנה :
בסיר גדול מטגנים את השום עם החמאה עד הזהבה .
מוסיפים רסק , פפריקה , סוכר , פלפל .
מוסיפים את הפסטה ומערבבים שכל הפסטה מקבלת את הרוטב
מוסיפים מים רותחים עד שזה עובר טיפה את הפסטה
מבשלים עם מכסה פתוח על אש בינונית תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שהפסטה מתבשלת והמים מצטמצמים
(להוסיף קצת מים במידת הצורך)
מוסיפים את השמנת ומלח
ומערבבים תוך כדי מוסיפים את הפרמזן המגורר .
ניתן להגיש עם פרמזן מגורר למעלה ♥️

 

לקבלת מתכונים ותכנים נוספים בסטטוס לחצו כאן  

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים