מצרכים :
חבילת פסטה
מים ( שיכסו את הפסטה )
50 גרם חמאה
5 שיני שום חצויות ל – 2
3 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית וחצי מלח (ניתן להוסיף עוד לפי הטעם )
כפית שטוחה פלפל שחור
100 גרם פרמזן מגורר
אופן ההכנה :
בסיר גדול מטגנים את השום עם החמאה עד הזהבה .
מוסיפים רסק , פפריקה , סוכר , פלפל .
מוסיפים את הפסטה ומערבבים שכל הפסטה מקבלת את הרוטב
מוסיפים מים רותחים עד שזה עובר טיפה את הפסטה
מבשלים עם מכסה פתוח על אש בינונית תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שהפסטה מתבשלת והמים מצטמצמים
(להוסיף קצת מים במידת הצורך)
מוסיפים את השמנת ומלח
ומערבבים תוך כדי מוסיפים את הפרמזן המגורר .
ניתן להגיש עם פרמזן מגורר למעלה ♥️