מצרכים:
2 כוסות קמח (ח"פ)
1 כוס סוכר
5 ביצים
1 שוקולד מריר מגורד (לא נטיפים ולא סוכריות!)
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים/מים/תירוש
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם סוכר (ללא הפרדה). מגרדים את השוקולד ומוסיפים, מאחדים ומכניסים את יתר החומרים.
יוצקים לתבנית עגולה ואופים בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
מוציאים ומצננים ושומרים במקרר.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
8 תגובות
היי האם הכונה לכוסות חד פעמיות של שתייה חמה? תודה רבה
כן
אפשר לכתוב בבקשה כמה כוסות קמח זה בגרם/כוסות מידה סטנדרטיות? לא משתמשת בחד"פ. תודה!
שב"כ זה שם רע מאוד, זה שם בעל קונוטציה של אנטישמיות מוחלטת.
שבכ זה שירות הביטחון הכללי… שעוסקים בהגנה על המדינה ועל האזרחים שלנו..
רחוק מלהיות שלילי
כאן זה שם מליצה אז בכלל
שב"כ =שבת כשרה
לא כתוב כמה ביצים יש בעוגה
תוקן. חמש ביצים