כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שישי

|

י״ט באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

29/03/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

י״ט באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

|

29/03/2024

|

יום שישי

סנדוויץ בראוניז /לאה קליין

מרכיבים:
100 גרם חמאה או מרגרינה
80 גרם שמן
200 גרם שוקולד מריר
160 גרם סוכר לבן
160 גרם סוכר חום
100 גרם קמח
100 גרם קמח תפוחי אדמה
2 כפות קקאו
קמצוץ מלח
200 גרם ביצים שלמות טרופות היטב.הכנה
1.ממיסים שוקולד וחמאה
2.טורפים את הביצים
3.מערבבים את כל היבשים בקערה
4.מוסיפים את הביצים אל התערובת המומסת של השוקולד והחמאה.
5.מוסיפים את היבשים אל הבלילה הנוזלית בערבוב עם מטרפה.
6.מְפסיקים מיד כשהתערובת אחידה ( ערבוב מיותר מקשה את העוגה)
7.מעבירים מיד לתבנית 40×30 מרופדת בניר אפיה.
8.מטיחים את התבנית על השיש כדי להחליק את הבלילה.

העוגה יוצאת נמוכה אבל אל דאגה ככה צריך להיות.
9.אופים במאה שישים מעלות בין 12 דקות עד 25 דקות ָתלוי בתנור שלכם.
לא מניחים לעוגה להתייבש.
אבל אם זה קרה, אל חשש!
המילוי והציפוי יחפו על הכל.
10. מצננים היטב את העוגה לפני החיתוך.
( אפשר להקפיא מעט ) וחותכים לשני חלקים
(חותכים מאמצע הקו הרחב של התבנית אל אמצע הקו הרחב התחתון ולא מצד לצד)אם אופים בתבנית אלומניום חד פעמית יש להניח אותה על תבנית תנור ולא על רשת.

מלית גנאש
400 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן חלבי
300 גרם חלב
70 גרם שקדים פרוסים קלויים קלות במחבת

הכנה
1. מחממים את החלב בסיר
2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב להמסתו
3. מערבבים בתנועות מעגליות פנימה והחוצה( מחוץ לאש כבר) עד שהכל מתאחד
לגנאש מבריק וחלק.

הרכבה
1. מעבירים חלק אחד של הבראוניז לתבנית אלומיניום בינונית
( חצי גודל מתבנית תנור)
2. יוצקים מעל את הגנאש ומקפיאים לעשרים דקות או יותר עד שמתייצב יחסית.
3. מוציאים מהמקפיא , ממתנים שהשכבה העליונה של הגנאש תפשיר קלות ומניחים
את החלק השני של הבראוניז.

לציפוי
100 גרם חמאה
50 גרם חלב
100 גרם סוכר
רבע כפית מלח
150 גרם שקדים פרוסים קלויים קלות במחבת.

הכנה
1. ממיסים בסיר את כל הרכיבים למעט השקדים.
2.מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
מורחים את הציפוי על הבראוניז.

מומלץ לחתוך את הבראוניז כשהגנאש והציפוי יציבים ואפילו קפואים חלקית.
העוגה במיטבה כשהיא בטמפרטורת חדר

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

ג'ו ליברמן ז"ל והשבת | סיון רהב-מאיר

לפני 19 שעות

|

0

באיזה בשר לבחור? עם המדריך שלנו - גם את יכולה להיות מומחית לבשרים!

לפני 19 שעות

|

1

רביעיית הלבנים: אלו המוצרים שכדאי להמנע מהם

לפני יום 1

|

1

פשטידת גבינות ופטריות חמה ועשירה

לפני 2 ימים

|

0

הִתְאַבְּבוּת | גלריה מהטבע | דפנה שן

לפני 2 ימים

|

0

8 כללים לנישואים מוצלחים

לפני 2 ימים

|

0

שווארמה אמיתית במטבח שלך

לפני 2 ימים

|

0

דרוש חמצן ללב

לפני 2 ימים

|

0

אם אני פה סימן שאני אוהב | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

בשביל לפנק את עור הפנים שלך, צריך מומחיות!

לפני 2 ימים

|

0

עוגות אישיות במיקרוגל

לפני 3 ימים

|

0

עראייס בייתי לארוחה באוירה אחרת

לפני 3 ימים

|

0

מהיום אוכלים ר-ק במטבח

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 1

לפני 3 ימים

|

0

מה ניקח מפורים? | סיון רהב-מאיר

לפני 3 ימים

|

0

פורים תשפ"ד, פורים היסטורי | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0

כיצד נמנע מהילדים אכילת ממתקים מוגזמת בימי הפורים מתוך שיתוף פעולה?

לפני 4 ימים

|

0

ותלבש אסתר מלכות: כשאת בלי פחד, תגרמי לדינמיקה מלכותית בזוגיות שלכם

לפני 4 ימים

|

0

מלחמת החגים - מלחמת השמחה

לפני 5 ימים

|

0

מחפשת מתכון לסעודת פורים? זו הולכת להיות הבחירה שלך: בשר ברוטב עגבניות ופרוסות חציל

לפני 5 ימים

|

0