המצרכים לסלט:
פלפל אדום אחד.
3-4 עלי חסה פריכה.
כוס פרחי ברוקולי מאודה.
רבע בצל סגול קצוץ דק.
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק.
מלח הימלאיה ופלפל לפי הטעם.
שמן זית.
מיץ מחצי לימון .
6 פטריות שמפיניון פרוסות.
חצי קובית טופו.
כף וחצי שבבי בירה (שמרים תזונתיים)
כף זעתר.
מעט אורגנו .
אגוזי מלך לקישוט.
אופן הכנה:
חותכים את הירקות לקוביות ומתבלים עם מלח, פלפל,
לימון ושמן זית בנדיבות.
חותכים את הטופו ל3-4 פרוסות (לא דקות מידי),
סוחטים את עודפי הנוזלים עם נייר מגבת.
חותכים לקוביות ומערבבים עם מעט מלח, זעתר ושבבי הבירה.
מחממים כף שמן זית במחבת, כשחם מוסיפים את
הפטריות והאורגנו ומקפיצים עד שהן מקבלות
צבע שזוף.
מוסיפים מעט שמן זית ואת הטופו.
מקפיצים עד שהטופו מקבל קרסט.
שופכים את התערובת החמה על הסלט, ומפזרים את האגוזים.
תהנו 💞