המצרכים:
- 4 תפוחים אדומים/צהובים (העיקר לא סמיט)
- 3/4 כוס יין / תירוש
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 2 כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 4 ביצים
אופן ההכנה:
- נקלף את התפוחים ונחתוך לקוביות. נשרה אותם בצלחת עם היין והקינמון.
- בקערה נערבב את הביצים עם הסוכר ויתר החומרים.
- נשפוך את התפוחים עם היין והקינמון אל קערת המצרכים ונערבב בעדינות.
- נעביר לתבנית ח"פ בגודל בינוני או לתבנית עגולה.
- נאפה עד להשחמה – כחצי שעה על 180 מעלות.
בהצלחה ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
האם העוגה באפיה רגילה או טורבו ?
רגילה