המצרכים:
- 1/2 ראש כרוב סגול
- 1/2 ראש כרוב לבן
- חבילת חסה
- 1 גזר
- 2 כוסות פקאנים מסוכרים
- לרוטב: חצי כוס מיץ לימון, כפית מלח, כף גדושה סילאן, כפית סוכר, פלפל שחור, כף וחצי מיונז
אופן ההכנה:
- קוצצים את הכרובים דק-דק
- קוצצים את הגזר והחסה דק ומוסיפים
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית, שופכים על הסלט ומערבבים.
- מוסיפים את הפקאנים ומערבבים שנית בעדינות.
- אוכלים בזהירות שלא יגמר לכם מהר 🙂
בהצלחה ושבת שלום!
תגובה אחת
הסלט נפלא, מרענן וטעים מאד!