יום שלישי

|

|

10/12/2024

לאישה החרדית

|

|

|

10/12/2024

|

יום שלישי

סלט כרוב מתקתק/ עטרה ז'ורנו

מרכיבים:

ראש כרוב בנוני

2 מנגו

100 גרם חמוציות

50 גרם קשיו קלוי

3 כפות כוסברה טריה.

לרוטב:

3 כפות סילאן

כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

2 כפות מיץ לימון

כף שמן

אופן ההכנה:

פורסים את הכרוב דק דק

חותכים את המנגו לקוביות בגודל הרצוי

מערבבים היטב בקערה את מרכיבי הרוטב

מוסיפים את לקערה את הכרוב, המנגו, הכוסברה, הקשיו, החמוציות והרוטב ומערבבים היטב.

ניתן להחליף בכל פרי שאוהבים: אפרסמון, תפוח, נקטרינה.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים