מצרכים:
- 3 כפות אבקת בצל.
- 1/2 כפית טימין תבלין .
- 1/2 כפית פלפל לבן.
- 1.5 כפיות אבקת כורכום.
- 1 כף פטרוזיליה יבשה -תבלין.
- 2 כפות כוסברה יבשה – תבלין .
- 3 כפות קורנפלור / קמח טפיוקה.
- 1 ו-1/2 כפות מלח הימלאיה ורוד.
- 3/4 כפית אבקת שום.
- 3 כפיות זרעי סלרי.
- 1/2 כפית זרעי שומר.
אופן ההכנה:
- שמים את כל הרכיבים בבלנדר חוץ מהקורנפלור
- טוחנים למרקם של אבקה.
- אפשר להוסיף ולשנות את הכמויות לפני העדפתכן האישית וכן מי שאוהבת רוזמרין/
שמיר / טימין / בזיליקום / חוואי'ג יכולה להוסיף לפי הטעם.
בהצלחה רבה!