שבת

|

|

26/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

26/04/2025

|

שבת

גורמה פטריות בהכנה קלה במיוחד!

לא צריך מתכונים בומבסטיים כדי לגוון את הארוחות בבית ולהוסיף אוירה חורפית ומשכרת: פטריות מוקפצות ביין יבש בניחוח משגע - הכי קל להכנה!
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

  • 1 סלסלת פטריות שלימות מכל סוג
  • 1 בצל גדול או 2 בצלים בינויים
  • 2 שיני שום
  • צרור כוסברה קצוצה
  • שמן זית
  • חצי כוס יין יבש
  • תבלינים: מלח, פלפל, כף כמון, 2 כפות אבקת פטריות/בצל

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הבצל לפרוסות דקות דקות ונטגן בשמן זית עד לשקיפות הבצל.
  2. נחתוך את הפטריות לחצאים או לפרוסות עבות ונצרף לבצל, כמו כן את השום נקפיץ יחד עם יין ושמן זית נוסף.
  3. נתבל ונוסיף את הכוסברה הקצוצה ונוסיף עוד מעט יין לפי הצורך (אם היין הקודם התאדה בינתיים)
  4. נכסה ונבשל יחד כ- 10 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב

מושלם על פירה או על סלט חומוס או כארוחה בפני עצמה 🙂

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים