יום שני

|

|

20/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/01/2025

|

יום שני

עשיר ושבתי: אורז לבן עם כנפי עוף בתחתית

הוא שבתי ומעורר עניין ומכובד להגיש אותו לשולחן ליד מנה עיקרית (או בלעדיה!) אורז עם כנפיים מטוגנות בסיר אחד!
| קרדיט: shutterstock

 

המצרכים:

  • 1,200 גרם כנפי עוף נקיות
  • 2 גזרים
  • בצל
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 5 כוסות אורז
  • מלח, פלפל, כמון טחון, כורכום, אבקת מרק
  • מעט שמן

 

אופן ההכנה:

  • מחממים מעט שמן בסיר רחב ועמוק. קוצצים את הגזר לקוביות ומטגנים, קוצצים את הבצל ומוסיפים לטיגון, מתבלים עם כפית כמון ונגיעה של כורכום.
  • מחממים במחבת מעט שמן, ומתבלים בכמון, במלח, בפלפל ובכורכום. צורבים את הכנפיים משני הכיוונים.
  • לאחר מכן מעבירים את הכנפיים לסיר הירקות המטוגנים, מוסיפים אורז על הכנפיים שבסיר וממלאים במים רותחים.
  • מוספים מלח ואבקת מרק לפי הטעם, וממשיכים לבשל יחד עוד כעשרים דקות על אש נמוכה או עד שהאורז מתרכך.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים