מצרכים: (2 כוסות)
- 2 כוסות חלב ( ניתן להמיר לחלב שקדים/ סויה / קוקוס )
- 3 כפות סוכר לבן
- 3 כפות קורנפלור
- 2 כפיות מי ורדים
אופן ההכנה:
- מוזגים לסיר חלבי קטן ½1 כוסות חלב ומוסיפים את הסוכר ומדליקים את האש.
- בקערה נפרדת שופכים 1/2 כוס חלב עם קורנפלור וטורפים עד שאין גושים.
- מוודאים שהחלב והסוכר מבעבעים מוזגים את קערת החלב והקורנפלור לסיר עם הסוכר והחלב הרותח.
- מעבירים ללהבה קטנה, מוסיפים מי ורדים וטורפים עד הסמכה.
- מוזגים לכוסות ומקשטים עם קוקוס, בוטנים, פיסטוקים, קינמון ועוד…
תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן