מצרכים:
- 8 טורטיות
- 4 ביצים
- עגבניה
- גבינה צהובה
- ממרח פסטו
- סחוג/אריסה (לאוהבים נגיעות חריפות)
- בצל
- חציל – לא חובה
אופן ההכנה:
- נבשל את הביצים ונקלף.
- נפרוס את החציל לפרוסות דקות ונטגן בשמן. נספוג בנייר סופג את השמן ונמלח מעט.
- נפתח את הטורטיה ונמרח עליה פסטו וחריף, נניח מעל מהחציל, פרוסות עגבניה ובצל, פרוסות מחצי ביצה וגבינה צהובה.
- נסגור בזהירות ונכניס לטוסטר עד להמסת הגבינה ונוציא לצלחות אישיות.
- כשאתם אוכלים – תזהרו מהעגבניה והחציל הרותחים 🙂
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן