מצרכים:
- 4 ביצים
- 4 גזרים
- 3/4 כוס קמח
- 3/4 כוס ח"פ שמן
- חצי כפית סודה לשתייה
- מעט קינמון
- מעט ג'ינג'ר
- 3/4 כוס סוכר
- 1 תפוז סחוט
- לתוספת: צימוקים ואגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
- מגדים את הגזרים או קוצצים לפסים דקים בקוצץ חשמלי.
- מערבבים את כל החומרים לעיסה חלקה, מוסיפים פנימה את האגוזים והצימוקים.
- מכניסים לתנור חם ואופים למשך 50 דקות בחום של 170.
העוגה יוצאת רכה וטעימה במיוחד!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן