מצרכים:
- 4 כוסות אורז לבן מבושל
- קופסת גרגרי תירס בשימורים
- 4 טונה במים / בשמן
- 5-6 כפות גדושות מיונז
- מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:
- אם לא בישלתם את האורז, זה הזמן לבשל אותו עד לבישול מלא, במים עם מעט מלח ולסנן.
- מוסיפים לאורז המבושל טונה מסוננת מנוזלים וכן את התירס.
- (ניתן להוסיף מעט מיץ מלימון טרי).
- מוסיפים את המיונז ומערבבים הכל יחד היטב.
בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן