מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר
- 1 בצל גדול
- 3 שיני שום
- פפריקה, תבלין על האש, מלח, פלפל,
- 7-8 מצות
- שמן זית + נייר אפיה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים, מוסיפים אליו את הבשר ומאדים יחד עד לשינוי הצבע של הבשר.
- מוסיפים תבלינים ומעט שמן מערבבים שוב ומורידים מהאש.
- (מי שאינו מקפיד על שרויה – מרטיבים את המצה עד להרככות קלה), פורסים נייר אפיה ומורחים עליו שמן זית בנדיבות, מניחים על השמן את המצה ומניחים על חצי ממנה מתערובת הבשר, סוגרים לחצי ומניחים על תבנית אפיה, מכניסים לתנור לאפיה למשך כ-10 דקות לקבלת השחמה יפה משני הצדדים
- או נועצים קיסם שיניים למנוע התפרקות ומניחים על מחבת פסים ומטגנים בזהירות משני הצדדים בשמן.
- בתיאבון וחג שמח!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן