לא שרויה
חומרים:
- 3 ביצים טרופות
- 1 כוס חלב (או מים)
- 3 כפות שמן
- חצי כפית מלח
- 1 כפית אבקת אפיה
- חצי כוס סוכר
- 3/4 כוס שקדים מולבנים טחונים דק מאוד
- 3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
- לטיגון 25 גר' חמאה
ההכנה:
- טורפים היטב את הביצים השמן והסוכר
- מוסיפים בהדרגה את החלב (או המים) תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הקמח תפוחי אדמה והשקדים הטחונים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- מטגנים במחבת עם מעט שמן/חמאה כדקה, הופכים לצד השני לדקה נוספת ומורידים לצלחת
מושלם עם חמאה ודבש 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן