יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

בצק ללא התפחה לפיצה דקה-דקה (כולל טיפ לבסיס קריספי)

אין להם טיפת סבלנות לחכות לפיצה ואתם רק רוצים להיות בשלב שהיא מוכנה, אז קחו את המתכון הזה, שלא צריך שום התפחה - לכו על זה ותהנו!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

לבצק: 

  • 4.5 כוסות קמח לבן
  • 1 כף שמרים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  •  כפית סוכר
  • 360 מ"ל מים פושרים

לתוספת: רוטב עגבניות, תוספות וגבינה צהובה.

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה או במיקסר.
  2. מחלקים לשלושה חלקים, כל חלק משטחים בעזרת ידיים משומנות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. מומלץ למרוח מעט שמן זית על הנייר אפיה לפני שיטוח הבצקץ
  3. הבצק יוצא דק, הוא אמנם דביק אך בעזרת השמן בידיים נשטח אותו באופן שווה – מה שיביא לנו תוצאה מושלמת של בסיס דק.
  4. מורחים רוטב ומפזרים תוספות שאוהבים.
  5. מניחים בתחתית התנור לאפיה של 10 דקות (לקריספיות) בחום של 200 מעלות ועוד כ-10 דקות אפיה בחלק האמצעי של התנור.

בתיאבון!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

9 תגובות

    1. כוס ח"פ של שתיה חמה
      בכל מקרה כל כוס בגודל סביר שתבחרי תהיה מדד לשאר הרכיבים במתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים