יום שישי

|

|

18/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/07/2025

|

יום שישי

פשטידת שכבות שכיף להכין ומושלם לאכול

פשטידה מפתיעה כאשר בכל שכבה תגלו צבע אחר של ירקות שיפנקו אתכם בביסים רכים וטעימים ומתחברים יחד לארוחה שהיא אגדה
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 5 קישואים מגורדים
  • 5 גזר מגורד
  • 2 בטטות מגורדות
  • 6 בצים
  • 9 כפות קמח
  • מלח. פלפל. א. מרק, שום כתוש (לכל שכבה: חצי כפית מלח, מעט פלפל, כפית אבקת מרק, חצי כפית שום כתוש)
  • כוס חד פעמי פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הגזר המגורד עם מלח, פלפל, 2 ביצים. מעט שום כתוש, 3 כפות קמח. מעט שמן ומשטחים על תבנית 20/30.
  2. את השכבה השניה מכינים באותו אופן מקישואים מגורדים, מערבבים עם תבלינים (מלח, פלפל, אבקת מרק, שום) 3 כפות קמח 2 בצים ומעט שמן.
  3. שכבה נוספת מכינים מבטטות מגורדות על אותה הדרך: מוסיפים 2 ביצים, 3 כפות קמח, מלח ופלפל ומשטחים.
  4. מעל כל השכבות מפזרים פירורי לחם מוזהבים
  5. אופים בחום 200 מעלות למשך כ-40 דקות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

5 תגובות

  1. שלום
    1. האם לא צריך להמליח את הקישואים ולסחוט כדי שיתפוס ?
    2. איזו כמות מומלץ לאבקת מרק, מלח פלפל
    3. היכן נכנס השום ?
    תודה

    1. אפשר לנסות ביצה אחת בכל תערובת + מעט שמן – משהו שיתפוס שלא תתפורר. תראי תוך כדי הכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]