מצרכים:
- 5 קישואים מגורדים
- 5 גזר מגורד
- 2 בטטות מגורדות
- 6 בצים
- 9 כפות קמח
- מלח. פלפל. א. מרק, שום כתוש (לכל שכבה: חצי כפית מלח, מעט פלפל, כפית אבקת מרק, חצי כפית שום כתוש)
- כוס חד פעמי פירורי לחם
אופן ההכנה:
- מערבבים את הגזר המגורד עם מלח, פלפל, 2 ביצים. מעט שום כתוש, 3 כפות קמח. מעט שמן ומשטחים על תבנית 20/30.
- את השכבה השניה מכינים באותו אופן מקישואים מגורדים, מערבבים עם תבלינים (מלח, פלפל, אבקת מרק, שום) 3 כפות קמח 2 בצים ומעט שמן.
- שכבה נוספת מכינים מבטטות מגורדות על אותה הדרך: מוסיפים 2 ביצים, 3 כפות קמח, מלח ופלפל ומשטחים.
- מעל כל השכבות מפזרים פירורי לחם מוזהבים
- אופים בחום 200 מעלות למשך כ-40 דקות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
שלום
1. האם לא צריך להמליח את הקישואים ולסחוט כדי שיתפוס ?
2. איזו כמות מומלץ לאבקת מרק, מלח פלפל
3. היכן נכנס השום ?
תודה
דוייק במתכון למעלה, בהצלחה רבה!
שלום
אפשר עם פחות.ביצים?
אפשר לנסות ביצה אחת בכל תערובת + מעט שמן – משהו שיתפוס שלא תתפורר. תראי תוך כדי הכנה.
פשטידה חגיגית וטעימה
רק לדעתי 200 מעלות זה גבוהה מידיי