מצרכים:
- 6 שכבות מלוואח
- 6 פרוסות גבינה גבינה צהובה
- תערובת רסק עגבניות: 6 כפות רסק, 2 כפות שמן, חצי כוס מים רותחים, אורגנו, מלח, פלפל
- תוספות שאוהבים: זיתים, תירס, פטריות ועוד.
אופן ההכנה:
- מורחים על כל מלוואח תערובת עגבניות
- מפזרים גבינה צהובה מגורדת או חתיכות מפרוסה של גבינה צהובה. מוסיפים תוספות שאוהבים.
- מחלקים את המלווח ל-2 חלקים ומגלגלים משני הקצוות של כל חלק לקבל כעין משולש/בורקס.
- מניחים בתבנית אפיה ומכניסים לאפיה בתנור עד להשחמה קלה והתנפחות החלק העליון – כעשרים דקות בחום של 200 מעלות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן