מצרכים:
- 5 בצל .
- 4-5 בצים
- 1 ורבע כוס קמח
- כף אבקת מרק.
- כפית מלח.
- 1/4 כפית פלפל שחור (או יותר אם אוהבים חריף יותר)
- חצי כוס שמן
- 2 סלסלאות פטריות חתוכות לרבעים (או 2 קופסאות פטריות בשימורים)
אופן ההכנה
- קוצצים ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לאחידות כל החומרים.
- מעבירים לתבנית תנור חד פעמית משומנת מעט
- ואופים כ 40 דקות בחום של 200 מעלות
- בשבת – על פי ההלכה המונהגת בביתכם – מחממים על הפלטה כשעה לפני ההגשה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
לא הבנתי מערבבים את כל החומרים כולל הקמח ביחד זה הופך לעיסה אחת לא ברורה
אשמח לתגובה
מערבבים את החומרים המטוגנים ולאחר מכן את החומרים היבשים והביצים, יוצאת בלילה שמתאימה לפשטידה ומעבירים את הכל לתבנית ואופים.
איזה גודל תבנית חד פעמית
גודל סטנדט.