תמר חשין מגישה: ליצן קטן שלי:) הדרכה מצולמת להכנת עוגת ליצן מיוחדת!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
הילדים יהנו, את תצאי עם סיפוק וחווית יצירה, והשולחן יהיה פורימי ויפה יותר מכל שנה,
תמר חשין מעצבת עוגות – ומעבירה סדנאות זילוף לנשים ובנות. מגישה לך הסבר מפורט וברור איך לשדרג את שולחן הפורים וליצור עוגת קצפת ליצנית…

כל אחת יכולה!

להלן הוראות מפורטות להכנת עוגת הליצן:
1. הדפיסי תמונה של ליצן (בערך בגודל 17-18 ס'מ)
2. הניחי מעל ריבוע נייר אפיה.
3. המיסי שוקולד צימקאו והכניסי לתוך שקית זילוף.
4. תחוררי חור קטן בשפיץ. והעתיקי את הדמות על הנייר אפיה. את כל קווי המתאר. תני לו להתייבש על השולחן,
5. הקציפי קצפות. המתכון הוא: על כל כוס קצפת גולמית (מהחניות מתמחור/גמחים) חצי כוס מים, 1 כף סוכר, 2 כפות פודינג וניל.
6. מרחי על העוגה שכבה של קצפת.
7. קח את הדמות. ובעדינות הפכי אותו על העוגה.
8. ערבבי קצפת עם צבע מאכל.
9. קחי שקית זילוף, הרכיבי צנטר מס' 13/14,
10. ערבבי קצפת עם צבעי מאכל לבחירתך. והכניסי לשקית זילוף.
11. התחילי למלאות כוכבים קטנים וצפופים, בתוך כל הקווי מתאר.
 
12. הקישוטים מסביב הם עם צנטר מס' 21.
בהצלחה רבה!
פורים שמח!!
תמר
תמר חשין – עוגות מעוצבות וסדנאות זילוף.
הכל בכשרות בד"ץ העדה החרדית. בית שמש
052-7625976
9922260@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

7 תגובות

  1. היוש לכולכן….
    מה קורה?
    באמת עוגה מטורפת!
    יאמיק!!
    היא גם יוצאת טעימה כמו שהיא נראית?
    אכלתיי פעם עוגה יפה מקושטת אבל המתכון שלה משהו קוואקר……
    אז יאללה תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.