יום חמישי

|

ט׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

12/09/2024

לאישה החרדית

|

ט׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

12/09/2024

|

יום חמישי

כך משדרגים כל חגיגה: שכבות מרנג שוקולד

המתכון המופלא הזה של השף קונדיטור מלכי אדלר הופך כל אירוח לחגיגה אמיתית

והוא קל כל כך שזה רק עושה חשק לחגיגה נוספת:)

שכבות מרנג שוקולד
חומרים למרנג:
150 גר’ חלבונים
300 גר’ סוכר
חומרים למלית:
350 מ”ל שמנת מתוקה או ריצ'
200 גר’ שוקולד מריר 60% קצוץ דק
אופן הכנת המרנג:
שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) לערבב לאט עם עד להמסה מלאה.
ממתינים מעט שיתקרר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב – כ8 דקות ( תלוי בסוג המיקסר).

מסמנים על נייר אפיה 3 עיגולים בקוטר 20 הופכים את הנייר ומזלפים ספירלה.
אופים בחום של 75 מעלות על טורבו כ-3 שעות או עד שהמרנג מתנתק מנייר האפייה.
אופן הכנת המלית:
מרתיחים 200 מ”ל שמנת ויוצקים על השוקולד הקצוץ, ממתינים דקה וטורפים היטב לקבלת תערובת חלקה, מקררים שעה.
מעבירים לקערת המיקסר ומוסיפים את 150 מ"ל השמנת שנותרה, מקציפים לקבלת קרם יציב.

הרכבת העוגה:
לוקחים בסיס קרטון לעוגה ומורחים עליו מהמוס, מניחים עליו את הדיסקית הראשונה שלא תזוז, מזלפים מעל הדיסקית מוס שוקולד ומכסים בדיסקית נוספת, מזלפים שב מוס שוקולד ומניחים מעליו את המרנג השלישי.
קשטו בהנאה!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים