שמיניות גבינות/ליטל כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

צורת השמיניות המדהימה הזו היא יצירה מיוחדת של השף קונדיטור רעות איפרגן. שמתי לב שכמעטשכל מאפה משתדרג בצורה כזו:) 

לבצק:

קילו קמח
כף ורבע מלח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
3 וחצי כוסות מים פושרים
רבע כוס שמן

למילוי:
500 גר גבינה צהובה מגורדת
500 גר גבינה בולגרית מגורדת
5 כפות שמן זית
מלח גס- לפי הטעם
בזיליקום-לפי הטעם

אופן ההכנה:
מלח בתחתית המקסר
מעל את כל המצרכים ללוש לבצק נעים ורק.
לתת התפחה של 40 דק עד להכפלת הנפח.

לחלק את הבצק לכדורים.
כל כדור לרדד למלבן למרוח מהמילוי ולגלגל לגליל, לחתוך עם סכין חד לאורך ולהשאיר קצוות מחוברות וגם בסיס שלם לכל האורך.
לגלגל ולייצור צורה 8.
לתת התפחה 25 דק בתבנית.
למרוח חלמון של ביצה ולאפות 180 מעלות בתנור שחומם מראש.

בהצלחה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.