כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

קר, מתוק ומושלם לקינוח: סורבה דודבנים/ חיה קסטיאל

חומרים:
חצי קג פרי טחון – דובדבנים, קיווי, תות שדה, בננה, פירות משומרים

3 כפות אבקת גלי

לסירופ:
1 כוס מים

חצי כוס סוכר 

אופן ההכנה:
לבשל בסיר את הסירופ סוכר  אחר כך לערבב יחד עם הפרי ולטחון היטב להוסיף את אבקת הג'לי.

מעולה עם קיווי, תות שדה, אננס, בננה, קיווי, פירות משימורים ועוד.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים