יום רביעי

|

|

23/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

23/04/2025

|

יום רביעי

חטיף דגנים ביתי אמיתי: האופציה המתוקה, הצבעונית והטעימה למשלוח מנות

צילום: שושי סירקיס
צילום: שושי סירקיס

חטיפי דגנים

כמו חטיפי שוגי הקנויים והאהובים על הילדים, מכינים בקלות בבית ובוחרים את הטעמים האהובים

החומרים הדרושים:

85 גר פצפוצי אורז או קורנפלקס או כל חטיף דגנים אחר

50 גר חמאה או נוטרינה

140 גר מרשמלו

-25- 50 גר שוקולד מריר, חלבי או לבן לפי הטעם והצבע הרצוי

תוספות לבחירה:

שוקולד ציפס מריר או לבן, סוכריות צבעוניות או עדשים ועוד

אופן ההכנה:

ממיסים על אש נמוכה את חמאה או נוטרינה, המרשמלו והשוקולד תוך כדי ערבוב מתמיד למניעת חריכה, מסירים מהאש ומוסיפים מיד את פצפוצי האורז או הדגנים הרצויים. מערבבים היטב, דוחסים בתבניות שקעים מלבניות מסיליקון או  בתבנית מלבנית, מהדקים ומישרים. כשהתערובת מתקשה חותכים למלבנים בעזרת סכין טובה וסרגל למדידה.

רעיון לעיצוב – דמקה פצפוצי אורז

מכינים חטיפי דגנים

חותכים למלבנים באורך כ2 על 5 ס"מ או יותר. מורחים מלמעלה רויאל אייסינג צבוע בצבעי מאכל ומדביקים עדשים בצבע מתאים. משאירים לייבוש. אורזים בקופסה או עם צלופן הדוק על משטח קשיח צבעוני.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים