לקראנץ:
1/3 חבילה (160 גר) פצפוצי אורז
50 גרם מרגרינה מומסת
1/3 חבילה ( 250 גר ) שוקולד ציפס
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים ושוטחים בתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה
אופים כ10 דקות
מערבבים שוב כשיוצא מהתנור
לקרר היטב ולשים כף בכל כוסית
לקצפת:
2 וחצי מיכלי ריצ'
250 גר מלית אוכמניות
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה:
להקציף את הקצפת לקצף יציב, אחר כך להוסיף את מלית האוכמניות והסוכר בהדרגה.
לזלף בעזרת שקית זילוף את הקצפת מעל פירורי הקראנץ

צילום: יהודית לנגזר
לשכבה העליונה:
250 גר מלית אוכמניות
מומלץ לשים שכבה דקה בכל כוסית
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
לכמה כוסיות בגודל שבתמונה זה מספיק?