יום רביעי

|

|

19/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

19/02/2025

|

יום רביעי

קציצות קינואה אפויות בתנור | בתאל בראון

קציצות פרווה מלאות באנרגיה טובה לגוף בשילוב ירקות ופיטרוזיליה המעניקים ניחוח עדין של ארוחה מושקעת במיוחד...
| קרדיט: shutterstock

 

מצרכים:
1/2 כוס קינואה שטופה ומסוננת
1 כוס מים רותחים
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח הימלאיה
3 ביצים

1/3 כוס פירורי לחם מלא
1/2 בצל בינוני מגורד
2 גזרים מגורדים

2 גבעולי פיטרוזיליה קצוצים היטב

תיבול לתערובת: 1/2 כפית מלח הימלאיה, פלפל שחור

אופן ההכנה:

מחממים סיר קטן עם כף שמן. מוסיפים את הקינואה, ממליחים בחצי כפית מלח ומערבבים. מוסיפים כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות. (חשוב לבשלאת הקינואה לפני יצירת הקציצות)
מכבים את האש ומשאירים מכוסה במשך 15 דקות לפחות.
מחממים תנור-200 מעלות.
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה ויוצרים קציצות. מניחים על נייר האפיה משומן ומברישים מעל הקציצות מעט שמן זית. אופים במשך כ-25 דקות.
הופכים בזהירות את הקציצות וממשיכים לאפות כ-10 דקות נוספת, עד שהקציצות מעט מזהיבות.

לבריאות!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים