המצרכים:
3 בננות
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס מייפל
2 כוסות קמח שיבולת שועל
1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
50 גרם (1/3 כוס) שוקולד מריר קצוץ
50 גרם (1/3 כוס) אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
מועכים היטב את הבננות עד לתערובת אחידה.
בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הגלם הרטובים עד לאיחוד.
מוסיפים את חומרי הגלם היבשים ומערבבים היטב.
מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות. תהנו!