יום שני

|

|

13/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/01/2025

|

יום שני

אדום, טעים ומהיר: מתכון לפתיתים ברוטב מפנק

מחפשת מנה קלילה לארוחת צהריים? פתיתים אדומים שכיף לאכול כמו שהם בתוספת סלט או לייד מנה עיקרית
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

חבילת פתיתים

3 כפות רסק עגבניות

קטשופ

כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף סוכר, כפית נס קפה.

תבלין אורגנו/שמיר יבש

רבע כוס שמן

שום כתוש

ההכנה: 

מחממים את הפתיתים מעט בסיר ומערים מעליהם מים רותחים עד לכיסוי, מבשלים כחמש דקות על אש גבוהה, מסננים את המים ומשאירים רק מעט. מוסיפים את הרסק, קצת קטשופ והתבלינים ומערבבים

מוסיפים את השום והשמן (הוספת השמן בשלב זה קריטית לעסיסיות המנה) מבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה.

בתיאבון!

 

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים