המצרכים:
חבילת פתיתים
3 כפות רסק עגבניות
קטשופ
כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף סוכר, כפית נס קפה.
תבלין אורגנו/שמיר יבש
רבע כוס שמן
שום כתוש
ההכנה:
מחממים את הפתיתים מעט בסיר ומערים מעליהם מים רותחים עד לכיסוי, מבשלים כחמש דקות על אש גבוהה, מסננים את המים ומשאירים רק מעט. מוסיפים את הרסק, קצת קטשופ והתבלינים ומערבבים
מוסיפים את השום והשמן (הוספת השמן בשלב זה קריטית לעסיסיות המנה) מבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן