כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

טורטיות עדשים בריאות ועשירות בחלבון | בתאל בראון

מתכון נהדר לטורטיות מלאות בחלבון שיכולות להיות בסיס מצויין לכל ארוחה - למילוי במגוון ירקות שאתם אוהבים, טונה או חזה עוף ובכלל, כל מה שדורש טורטיה שתעטוף אותו ותהפוך אותו למשביע וטעים
| קרדיט: shutterstock

מצרכים: 

כוס עדשים כתומות
½ כפית מלח הימלאיה, 1/4 כפית פלפל שחור
תבלינים: שום גבישי, שמיר יבש/זעתר.

ההכנה:
בקערה מכסים את העדשים במים ומשרים במשך כ-12 שעות.
מסננים מכניסים לבלנדר ומוסיפים מלח ותבלינים.
ממלאים במים עד לכיסוי מלא ועוד כסנטימטר. בבלנדר מעבדים על לקבלת עיסה רכה וחלקה.
מחממים מחבת רחבה על אש בינונית.
מעבירים מצקת של בלילה למחבת ומיד, בעזרת החלק התחתון של המצקת, מהדקים לשכבה כמה שיותר דקה על המחבת.
לאחר כ-2 דקות כשהקצוות מתנתקים בקלות, הופכים את הטורטיה לעוד כדקה

תהנו!!!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים