מצרכים:
כוס עדשים כתומות
½ כפית מלח הימלאיה, 1/4 כפית פלפל שחור
תבלינים: שום גבישי, שמיר יבש/זעתר.
ההכנה:
בקערה מכסים את העדשים במים ומשרים במשך כ-12 שעות.
מסננים מכניסים לבלנדר ומוסיפים מלח ותבלינים.
ממלאים במים עד לכיסוי מלא ועוד כסנטימטר. בבלנדר מעבדים על לקבלת עיסה רכה וחלקה.
מחממים מחבת רחבה על אש בינונית.
מעבירים מצקת של בלילה למחבת ומיד, בעזרת החלק התחתון של המצקת, מהדקים לשכבה כמה שיותר דקה על המחבת.
לאחר כ-2 דקות כשהקצוות מתנתקים בקלות, הופכים את הטורטיה לעוד כדקה
תהנו!!!