המצרכים:
קופסת תירס שימורים בינונית
5 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם / קמח
2 כפות שמיר יבש/טרי קצוץ
1 כפית מלח
פלפל
אופציונאלי: קופסת קוטג'
אופן ההכנה:
נשבור את הביצים ונטרוף, נוסיף את התבלינים ואת התירס (מסונן), נוסיף את הקוטג' ואת הקמח ונערבב לעיסה אחידה. ניתן להוסיף ביצה אם הבלילה מתפוררת מדיי או קמח אם היא נוזלית מדיי.
נחמם מחבת רחבה עם שמן ובעזרת כף ניצור קציצות על השמן הרותח. אפשר גם לשפוך על כל המחבת חצי מהבלילה ונקבל פשטידה מטוגנת (כמו הקציצות רק בגודל משפחתי).
נטגן כחצי דקה-דקה מכל צד ונוריד לצלחת.
מומלץ להגיש עם מיונז משובח וסלט ירקות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן