שבת

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

14/09/2024

לאישה החרדית

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

|

14/09/2024

|

שבת

אין טעים כזה: דג אפוי בציפוי קריספי עם כוסברה ושום

מנת דג מעולה ליום חול או לשבת והסוד הקטן: היא כל כך פשוטה וקלה להכנה שלא תאמינו על עצמכם, שיצאה לכם כזו ארוחה
דג בציפוי קריספי עם שום וכוסברה | קרדיט: shutterstock

המצרכים:

1 ק"ג פילה דג שאוהבים: מושטים, נסיכה, סלמון ועוד.

3 כוסות פירורי לחם מוזהבים

חבילת כוסברה טריה

4 שיני שום

שמן

תבלינים: מלח, פלפל, טוסקנה / תבלין דג.

אופן ההכנה: 

נפרוס את הדג על תבנית תנור ונשמן אותו, נפזר מעט מלח ותבלים דג/טוסקנה.

נכניס לבלנדר את הכוסברה והשום עם פירורי הלחם ונטחן יחד עד לקבלת תערובת פירורי לחם עם צבע ירקרק.

נשפוך את פירורי הלחם המתובלים מעל כל פרוסות הדג ונכניס לתנור עד להזהבה יפה ובישול פנימי של הדג. (כחצי שעה בחום של 200 מעלות).

 

בהצלחה ובתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים