המצרכים:
1 ק"ג פילה דג שאוהבים: מושטים, נסיכה, סלמון ועוד.
3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
חבילת כוסברה טריה
4 שיני שום
שמן
תבלינים: מלח, פלפל, טוסקנה / תבלין דג.
אופן ההכנה:
נפרוס את הדג על תבנית תנור ונשמן אותו, נפזר מעט מלח ותבלים דג/טוסקנה.
נכניס לבלנדר את הכוסברה והשום עם פירורי הלחם ונטחן יחד עד לקבלת תערובת פירורי לחם עם צבע ירקרק.
נשפוך את פירורי הלחם המתובלים מעל כל פרוסות הדג ונכניס לתנור עד להזהבה יפה ובישול פנימי של הדג. (כחצי שעה בחום של 200 מעלות).
בהצלחה ובתיאבון!