שבת

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

14/09/2024

לאישה החרדית

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

|

14/09/2024

|

שבת

שלא תגידו לא ידענו: בקלוואה מסורתית בהכנה ביתית

עכשיו גם אתם יכולים להכין בקלאוות איכותיות במיוחד עם כל הניואנסים הקטנים, בקלי קלות לתוצאה נדירה במיוחד!
בקלווואה מסורתית
בקלווואה מסורתית | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

למילוי:

  • 100 גרם סוכר חום
  • כף קינמון
  • 200 גרם אגוזי מלך
  • 200 גרם שקדים קצוצים
  • לבצק: חבילת עלי פילו

לסירופ סוכר: 1/2 כוס מים רותחים עם חצי כוס מים מורתחים. מי ורדים.

אופן ההכנה:

  1. נפרוס עלה אחד של פילו ומעליו נמרח שמן ונניח עוד עלה.
  2. נמלה בקצה האחד של העלה לכל האורך שורה עבה מהמילוי
  3. נניח שיפוד ונתחיל לגלגל בזהירות לגליל יפה.
  4. לאחר הידוק חזק נוציא את השיפוד ונקבל צורת גלים מלמעלה
  5. נרתיח את המים והסוכר לסירופ, נכבה את האש ונזלף כמה טיפות של מי ורדים.
  6. נחלק את הגלילים לבקלוואות באורך כ-4 ס"מ ונטבול אותן בסירופ.
  7. נוציא ונניח להגשה. תהנו!

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים