יום שישי

|

|

17/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/01/2025

|

יום שישי

חגיגה של ארוחה: קציצות הודו עם אפונה ברוטב אדום

אז מה אוכלים היום? קציצות הודו עדינות ורכות ברוטב אדום ועסיסי: בחירה מפנקת שכולם אוהבים!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים לקציצות:

  • 1 ק"ג בשר הודו טחון
  • 1 קישוא גדול
  • 3 כוסות קמח חומוס
  • כפית גדושה מלח
  • מעט פלפל
  • כפית פפריקה
  • כפית כמון

מצרכים לרוטב:

  • 4 כפות גדושות רסק עגבניות
  • כף פפריקה
  • כפית כמון
  • כף אבקת מרק
  • כף תבלין שווארמה
  • חבילת אפונה ירוקה עדינה קפואה

אופן ההכנה:

  1. נגרד את הקישוא ונוסיף לו את הבשר, קמח החומוס והתבלינים.
  2. נערבב לעיסה רכה ואחידה.
  3. נרתיח סיר עם חצי גובה הסיר מים, נוסיף את הרסק והתבלינים
  4. כשהרוטב רותח נגלגל כדורי בשר מעיסת ההודו ונכניס לרוטב
  5. נשפוך פנימה את האפונה הירוקה ונבשל יחד כשעה

מוצלח מאד על אורז לבן או על קוסקוס בהיר!

בתיאבון ובהצלחה!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים