מצרכים:
- 2 ק"ג חזה עוף
- שמן זית / קנולה
- 3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
- צרור פטרוזיליה
- 3 שיני שום
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- נכניס למעבד מזון את פירורי הלחם עם הפטרוזליה והשום ונטחן יחד עד שהפטרוזיליה נקצצת היטב.
- מערבבים את תערובת הפירורים.
- מסדרים את חזה העוף בתבנית תנור מרופדת ומורחים מעל שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
- מפזרים בזהירות את פירורי הלחם מעל באופן שיכסה היטב את כל החלקים
- מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות
- אפשר לעצור אחרי 20 דקות של אפיה לחתוך מעט עם סכין ולוודא שהחלק הפנימי מוכן (רך ובשל לאכילה).
מושלם לצד פירה וסלט ירקות טריים, בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן