יום שלישי

|

|

14/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

14/01/2025

|

יום שלישי

ניחוח הגריל: עוף עם תפוחי אדמה קלאסי ומוצלח בתנור

מתכון אותנטי והכי טעים לעוף עם תפוחי אדמה בגריל. שבתי ומעלה לשולחן זכרונות אהובים...

מצרכים:

  • 7-8 כרעיים עוף או עוף שלם
  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה גדולה
  • חצי כוס שמן
  • תבלינים: מלח. פלפל שחור גרוס. כף וחצי פפריקה מרוקאית בשמן, כפית כמון, כף תבלין סטייק.
  • חצי כוס רוטב צ'ילי או טריאקי.

אופן ההכנה:

  1. נקלף את תפוחי האדמה ונפרוס לפרוסות עבות.
  2. נניח בתבנית מרופדת ועליהם נסדר את חלקי העוף.
  3. נסדר גם את הבטטה חצוי לשלוש או יותר.
  4. נערבב את הרוטב עם השמן ועם התבלינים ונשפוך על כל תכולת התבנית.
  5. נכניס לאפיה בגריל בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד לבישול החלק הפנימי של העופות וצבע שחום ויפה מלמעלה.
  6. בתיאבון!

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים