מצרכים:
- 7-8 כרעיים עוף או עוף שלם
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בטטה גדולה
- חצי כוס שמן
- תבלינים: מלח. פלפל שחור גרוס. כף וחצי פפריקה מרוקאית בשמן, כפית כמון, כף תבלין סטייק.
- חצי כוס רוטב צ'ילי או טריאקי.
אופן ההכנה:
- נקלף את תפוחי האדמה ונפרוס לפרוסות עבות.
- נניח בתבנית מרופדת ועליהם נסדר את חלקי העוף.
- נסדר גם את הבטטה חצוי לשלוש או יותר.
- נערבב את הרוטב עם השמן ועם התבלינים ונשפוך על כל תכולת התבנית.
- נכניס לאפיה בגריל בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד לבישול החלק הפנימי של העופות וצבע שחום ויפה מלמעלה.
- בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן