יום שלישי

|

|

14/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

14/01/2025

|

יום שלישי

עוגת שוקולד שוקולדית ונוטפת

עוגת שוקולד מושלמת שתמיד יוצאת מוצלחת ומפנקת, נוטפת גנאש שוקולד - טעימה כשהיא חמה, קרה או בטמפרטורת החדר

מצרכים:

  • 5 ביצים
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 125 מ״ל קצפת צמחית
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס  אבקת שוקולית
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 1 כוס חד פעמי חם קמח לבן רגיל
  • אבקת אפייה

לציפוי:

  • 125 גרם קצפת צמחית
  • 100 גר׳ שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  1. בקערה טורפים ביצים וסוכר, עד לתערובת אחידה
  2. מוסיפים שמן קנולה וקצפת צמחית ומערבבים שוב.
  3. מוסיפים את כל היבשים עד שאין גושים כלל.
  4. מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה
  5. מעבירים את בלילת העוגה לתבנית אפייה ואופים כ 30-35 דקות עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
  6. כשהעוגה בתנור ממיסים על הגז בסיר קטן שוקולד מריר וקצפת צמחית
  7. כשהעוגה יוצאת מהתנור פורסים אותה לריבועים
  8. מצפים עם ציפוי השוקולד ומחכים שהשוקולד ייספג היטב בעוגה.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

4 תגובות

    1. תבנית גודל בינוני חד פעמית
      כתוב במתכון כמויות… אפשר למדוד עם כוס.
      לי יצא מושלם ממש!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים