מצרכים:
- 5 ביצים
- 1 כוס שמן קנולה
- 125 מ״ל קצפת צמחית
- 1 כוס סוכר לבן
- 3/4 כוס אבקת שוקולית
- 1/2 כוס אבקת קקאו
- 1 כוס חד פעמי חם קמח לבן רגיל
- אבקת אפייה
לציפוי:
- 125 גרם קצפת צמחית
- 100 גר׳ שוקולד מריר
אופן ההכנה:
- בקערה טורפים ביצים וסוכר, עד לתערובת אחידה
- מוסיפים שמן קנולה וקצפת צמחית ומערבבים שוב.
- מוסיפים את כל היבשים עד שאין גושים כלל.
- מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית אפייה ואופים כ 30-35 דקות עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
- כשהעוגה בתנור ממיסים על הגז בסיר קטן שוקולד מריר וקצפת צמחית
- כשהעוגה יוצאת מהתנור פורסים אותה לריבועים
- מצפים עם ציפוי השוקולד ומחכים שהשוקולד ייספג היטב בעוגה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
אפשר שמנת מתוקה?
כן בהחלט
כמה גרמים המצרכים היבשים והנוזליים ?!ומה גודל התבנית ?!
תבנית גודל בינוני חד פעמית
כתוב במתכון כמויות… אפשר למדוד עם כוס.
לי יצא מושלם ממש!!